Baten Mario: voor een optimaal gebruik van de ruimte

 

Zoekt u een handige manier om uw kamer op te delen in verschillende ruimtes? Wilt u een beschadigde muur camoufleren? Of hoopt u uw huis beter te isoleren tegen geluid? Een valse wand is dé oplossing. Bel Baten Mario voor een afspraak.

Opgaan in de ruimte

 

De belangrijkste eigenschap van een valse wand? Dat hij onmerkbaar opgaat in de rest van de ruimte. Baten Mario komt dan ook altijd eerst ter plekke kijken, om de toestand van de bestaande muren te bestuderen. Daarna geeft hij deskundig advies over de verschillende materialen: van pvc over hout tot planchetten of gyproc. Na de ondertekening van de offerte krijgt u alvast gratis kleuradvies. Zo weet u zeker dat de nieuwe wand naadloos aansluit bij de rest van het interieur.

Perfecte afwerking

 

Baten Mario haalt voldoening uit zijn werk. En dus wordt uw valse wand tot in de puntjes:

  • afgewerkt
  • geplamuurd
  • geschilderd of behangen

Volledig op maat

 

Alle werkzaamheden gebeuren volgens de regels van de kunst. Bovendien maakt Baten Mario er zijn streefdoel van om úw wensen te vervullen. Het eindresultaat? Een professioneel afgewerkte wand, die perfect aansluit bij wat u in gedachten had. Of u nu een scheidingswand, akoestische muur of voorzetwand wilt plaatsen: uw project is bij Baten Mario in goede handen. Bel vandaag nog voor uw gratis offerte.