Een kast die naadloos overgaat in uw interieur? Bel Baten Mario!

 

Wilt u optimaal gebruikmaken van uw leefruimte? Dan doet een inbouwkast vergeten of verloren hoekjes opleven. Baten Mario bouwt uw kast op maat. U wint ruimte, én u fleurt uw interieur op.

Passend in de ruimte

 

De ideale inbouwkast wordt ontworpen op basis van het bestaande interieur. Baten Mario komt daarom persoonlijk bij u langs, en bespreekt de verschillende opties op vlak van:

  • plaatsing – tussen schuine of rechte muren
  • deuren – afwerking met of zonder (schuif)deuren
  • indeling – legplanken, lades of kledingroedes
 

Kwaliteitsvol materiaal

 

Als materiaal voor uw inbouwkast gebruikt Mario MDF – een specifiek soort vezelplaat. Die wordt geschilderd in uw kleur naar keuze. De binnenkant van de maatkast wordt afgewerkt in laminaat. En wilt u graag een leuke extra? Dan vraagt u om een spiegel in de deuren te plaatsen. Contacteer hem vandaag nog voor uw gratis offerte.

Persoonlijk advies

 

Kies voor een vakman die rekening houdt met uw wensen. Baten Mario luistert naar uw voorkeur en stemt de offerte van uw inbouwkast hierop af. Na ondertekening van de prijsovereenkomst krijgt u gratis kleuradvies. U wordt uitstekend geïnformeerd, en beslist zelf over de uiteindelijke afwerking van de kast. Een handige opbergkast die uw ruimte ten volle benut? Baten Mario bouwt ze met plezier.