Baten Mario: schilderwerk met oog voor perfectie.

 

Schilderen: het is een hele opgave. Mist u de tijd, energie of expertise om zélf de verfborstel in de hand te nemen? Dan vertrouwt u het schilderwerk met een gerust hart toe aan Baten Mario. Dankzij de perfecte afwerking geniet u jaren van uw professioneel geschilderde muren.

Oog voor perfectie

 

Baten Mario heeft bijna dertig jaar ervaring in schilder- en decoratiewerk – de laatste tien jaar als zelfstandige. Uw project is dus in de juiste handen. U rekent op Mario’s oog voor perfectie: zowel voor het schilderen van uw binnen- of buitenschilderwerken als ook voor al uw behangwerken.

Volgens úw wensen

 

Kiest u voor Baten Mario? Dan komt hij persoonlijk bij u langs, om de ruimte op te meten. Hij inspecteert de toestand van de muren en geeft advies over de beste schilder- of behangwijze. En ondertekent u de offerte? Dan geeft Mario gratis kleuradvies, voor hij start met schilderen of behangen. Vraag gerust ook naar de verschillende speciale technieken die hij hanteert.

Persoonlijke aanpak

 

Baten Mario is een eenmanszaak. Dat betekent dat u met uw vragen altijd terechtkomt bij één persoon: Mario zelf. Hij is van het begin tot het einde bij uw project aanwezig. En hij verzekert u van een snelle en correcte opvolging.

Een professionele verfborstel voor uw binnen- of buitenschilderwerken

en behangwerken. Bel Baten Mario vandaag nog voor uw gratis offerte.